Idrætsudvalget – MIK

Idrætsudvalget – MIK

MIK er Maglebylunds idrætsklub. Mik afholder mange sportsarrangementer for børn og voksne i løbet af sommeren. Neden for ses nogle af MIK´s aktiviteter.

Rundbold – Hver mandag i juni – august spiller børn og voksne rundbold på boldbanen kl. 19 – 20. Arrangementet afsluttes med saft, kaffe og en lille kage.

Fodbold – Hver tirsdag i juni – august spiller børn og voksne fodbold på boldbanen kl. 19 – 20. Alle kan være med holdene laves på stedet.

Petanque for voksne på banerne på legepladsen – Der laves nye hold hver gang, så alle er velkomne. Sæsonen afsluttes med en festlig turnering for årets spillere.

Petangueklubben mødes: onsdage kl. 18.30 – 20 og søndage kl. 10 – 12

MIKs Børnefestival 2019 i uge 28. Program og tilmelding følger..

Sidste år satte Børnefestivalen igen deltagerrekord med 147 børn i alderen 1-17 år. I år har de første planlægningsmøder allerede været afholdt, og temaet bliver Opdagelsesrejser og noget med dyr. Følg med på foreningens facebookside, hvor planlægningsgruppen løbende fortæller mere. Tilmelding i juni. Børnefestivalen drives af frivillige og der er altid plads til flere hænder.

Har du lyst til at deltage som medarrangør eller frivillig under festlighederne, så ring eller skriv til Annemette på tlf.: 27208356.