Internetteam

IT-gruppen takker for i år. Vi takker for alle jeres henvendelser både på personlige og på e-mail.

Vi lukker vores kontortid søndag 10-12 for resten af sæsonen og ser frem til næste sæson.

Man er stadig velkommen til at skrive til os på it@pfmaglebylund.dk, men det er begrænset, hvad vi kan gøre resten af sæsonen.

IT-gruppen håber alle møder talstærkt op til generalforsamlingen og støtter os.

De bedste hilsner fra alle de frivillige i IT-gruppen.

_______________________

Maglebylund tilbyder medlemmerne gratis trådløst internet, men p.t. er ikke alle haver, dækket lige godt. På generaforsamlingen 2018, blev det besluttet, at foreningen forsat skal investere i mere hardware, således at alle får glæde af det trådløse netværk. Det blev samtidig besluttet, at få flere og nye frivillige kræfter til at løfte opgaven.

I øjeblikket ser IT-gruppen således ud: Tim,  have 381, Christian, have 282, Tommy have 2xx  og Amit have 33. MEN vi er altid på udkig efter nye medlemmer.

IT-gruppens årsberetning ved GF 2019

Ved generalforsamlingen 2018 blev det besluttet at udskifte de gamle internetantenner med nye. I forbindelse hermed blev IT-gruppen etableret. Gruppen består af frivillige med forskellige kompetencer. Flere er altid velkommen.

I foråret 2018 begyndte vi at udskifte de gamle antenner med nye. I løbet af sommeren blev det klart, at de mange høje træer rundt omkring i foreningen skyggede for signalet forskellige steder.

Det var derfor nødvendigt at supplere med flere antenner, så signalet kunne føres uden om træerne. Arbejdet med at udskifte og opsætte nye internet antenner har stået på i løbet af efteråret og gennem hele vinteren. Her i foråret 2019 skal vi finjustere antenner, optimere signalet og supplere med udstyr i områder, hvor det er nødvendigt.

Fra 1. april til september træffes IT-gruppen hver søndag kl. 10 i Fælleshuset, har svarer vi på spørgsmål og finder løsningsforslag i “udkants maglebylund” ligesom du kan få tildelt kode til nettet.

Du kan også kontakte it-gruppen via it@pfmaglebylund.dk. Hvis du har lyst til at hjælpe os er du meget velkommen. Som nævnt har vi brug for folk til at sætte udstyr op. Det kan være til det rent praktiske, men også folk med it-tekniske kompetencer.

Vi vil gerne takke dem der ligger have til, vi har været rundt i mange haver.

Kontakt: it@pfmaglebylund.dk