Aktivitetsklub – MAK

MAK er en gruppe frivillige, der har det til fælles, at de alle har lyst til at tilrettelægge og afholde fælles aktiviteter for foreningens medlemmer. Udvalgets aktiviteter finansieres delvist over foreningens fællesbudget.MAKs formål er at støtte op om et rekreativt miljø i sommerhalvåret, hvor det sociale samvær er i centrum. Dette gør vi gennem forskellige fælles aktiviteter i p/f Maglebylund.

Princip: MAK er en selvstændig gruppe, der varetager planlægningen af sociale fælles aktiviteter for medlemmer af p/f Maglebylund. Vi har ansvar for både aktivitetsplanlægning og økonomi. Vi vil løbende evaluere vores aktiviteter sammen med jer medlemmer, og hvert år vil vi indsamle ideer fra jer via Probo og websitet for Maglebylund. Det er vigtigt, at vi koordinerer aktiviteterne samlet i MAK, også ad hensyn til rengøringen i fælleshuset. Det gælder som hovedprincip, at arrangørerne selv gør rent efter sig, men tilkøb af rengøring kan være nødvendigt. 

Aktiviteterne – kan ses her: https://www.pf-maglebylund.dk/events/

MAK’erne er Rikke Weissfeld , Birgit Marseen, Sussi Brandrup, Gynther Petersen, Ingrid Lauridsen, Marianne Grønbæk og Mia Thomsen.