Idrætsudvalget – MIK

MIK er Maglebylunds idrætsklub. Mik afholder mange sportsarrangementer for børn og voksne i løbet af sommeren. Neden for ses nogle af MIK´s aktiviteter.

Rundbold – Hver mandag i juni – august spiller børn og voksne rundbold på boldbanen kl. 19 – 20. Arrangementet afsluttes med saft, kaffe og en lille kage.

Fodbold – Hver tirsdag i juni – august spiller børn og voksne fodbold på boldbanen kl. 19 – 20. Alle kan være med holdene laves på stedet.

Petanque for voksne på banerne på legepladsen – Der laves nye hold hver gang, så alle er velkomne. Sæsonen afsluttes med en festlig turnering for årets spillere.

Petangueklubben mødes: onsdage kl. 18.30 – 20 og søndage kl. 10.30 – 12

Petanque Klubben ville meget gerne have flere glade medlemmer, så derfor holdes der åbent hus på banerne ved legepladsen søndag 9 samt 30. maj 2021 fra kl. 10:30. Læs mere her

MIKs Børneaktiviteter sommerferien 2020

I år sætte Corona begrænsninger på den årets børneuge. I stedet inviterer MIK til en række aktiviteter hen over sommeren. Se programmet her (og følg med på fb og a-skilte for ændringer i programmet).

Tilmelding i juni. Børneaktiviteterne drives af frivillige og der er altid plads til flere hænder.

Har du lyst til at deltage som medarrangør eller frivillig under festlighederne, så ring eller skriv til Annemette på tlf.: 27208356. 

[slideshow_deploy id=’325′]