70 år – Historien om en haveforening

Hver søndag frem mod Foreningens 70 år fødselsdag 22. Juni 2017 kommer her på hjemmesiden et afsnit i fortællingen om vores haveforening. Det er håbet at fortællingen vil afføde nye “historier” og historisk materiale fra medlemmernes “gemmer” således, at der om 5 år i forbindelse med Maglebylunds 75 års jubilæet, kan udgives et jubilæumsskrift med den komplette historie om Maglebylund. Har du materiale, billeder eller fortællinger, som du gerne vil bidrage med, så kontakt forfatter Bent Hansen her: benthansen44@gmail.com

Første afsnit i fortællingen med titlen “Fremmede kommer til byen” der kommer på søndag 7. maj fortæller historien om baggrunden for og tilblivelsen af vores havekoloni på den bare mark på landevejen midt mellem Store Magleby og Dragør.

Læs 1. afsnit her: Fremmede kommer til byen

Læs 2. afsnit her: De første svære år

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *