Ordinær generalforsamling 2018 genoptages den 22. april, udgivet

Søndag d. 22. april 2018 kl. 14.00

vil den ordinære generalforsamling 2018 blive genoptaget i Fælleshuset, således at dagsordenens Pkt. 6. Valg af bestyrelsesmedlemmer og suppleanter, Pkt. 7 Valg af revisor og revisorsuppleant og Pkt. 8 Eventuelt.  Jf. indkaldelsen til generalforsamling d. 25. marts 2018, kan færdiggøres.

Jakob Lange (Have 20) – Dirigent

Baggrund:

Da den ordinære generalforsamling d. 25. marts 2018 kom til dagsordenspunktet 6. ”Valg af bestyrelsesmedlemmer: Valg af formand for to år – på valg er: Erling Hartvig – ønsker ikke genvalg” var der ingen blandt de fremmødte, der indvilligede i at stille op til formandsposten.

Jeg måtte derfor, som dirigent, konstatere, at vi ikke kunne komme videre i dagsordenen. Derfor blev generalforsamlingen suspenderet (sat på stand by) frem til søndag d. 22. april 2018 kl. 14.00 i Fælleshuset.

Det er min forventning/forhåbning, at PF Maglebylunds medlemmer i denne ”tænkepause” vil tale sammen og finde et medlem, der er villig til at påtage sig opgaven som formand for PF Maglebylund samt yderligere to bestyrelsesmedlemmer.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *