Nattefrost: husk at lukke for vandet

Varsling om nattefrost – har du fået lukket vandet til dit hus?

I forbindelse med vandlaugets kontrol af målernumre, er det noteret, at halvdelen af haveejere med gamle, ikke-isolerede huse, fortsat i sidste uge ikke havde lukket for vandet. Da der nu varsles en periode med nattefrost, må det frygtes, at der vil være huse, hvor ikke isolerede rør kan frostsprænges.

Alle medlemmer bedes derfor NU kontrollere, at der er lukket for vandet til huset!

Er du i tvivl hvordan man lukker?  Læs vejledning her eller se film

Hvis der sprænger et rør i din have?

Bestyrelsen har kontaktoplysninger på de fleste medlemmer, men vil du være helt sikker på, at bestyrelsen kan få fat på dig, hvis dit hus er blevet vandskadet, så skriv til bestyrelse@pfmaglebylund.dk og oplys dit telefonnummer!